På svenska In English 
Priser i: 

J:sonSystem: Vad är J:sonSystem?

J:sonSystem är en kombination av verktyg och material som gör det möjligt att binda olika typer av realistiska fiskeflugor i storlekar från 6 till 40 mm.

Varje komponent finns i olika former, mönster och storlekar för att ge dig full frihet att skapa flugor som liknar de insekter som finns i just dina fiskevatten. 

J:son realistiska vingbrännare är tillverkade av rostfritt stål och finns i sju utföranden i olika storlekar, allt som allt 35 stycken. 

Varje vingbrännare har ett matchande förtryckt ark vingmaterial eller vinganlag. Dessa levereras tillsammans med ett neutralt ark (clear), vilket kan användas som det är eller färgas efter eget tycke. Dessutom erbjuder vi färgat vingmaterial utan mönster i färgerna olive, sulphur, tan och dun. Alla vingmaterial är garanterat giftfria och ofarliga att använda vid bränning. 

J:son realistiska nymfben och nymfryggar ger en naturtrogen silhuett. Du har 18 modeller att välja mellan, alla tillverkade i giftfri silikon. 

Genom att binda flugan på en J:son kroppsbindarnål, så blir det enklare att skapa realistiska, förlängda insektskroppar jämfört med att binda på krok. Kroppsbindarnålarna är tillverkade i rostfritt stål och finns i fyra storlekar. 

Samtliga verktyg och material i J:sonSystem är utvecklade, formgivna och tillverkade i Sverige. 

För detaljerade beskrivningar om hur du använder J:sonSystem, se en J:son video och ladda ned en bindinstruktion.

 
Copyright J:sonSweden AB. Industrivägen 3, 473 31 Henån. Sweden.