På svenska In English 
Priser i: 

J:sonSystem

Precis som andra flugbindare, så har jag upplevt glädjen och tillfredsställelsen i att fiska med egna flugor, men jag har också upplevt frustrationen över torrflugor som slits ut alltför snabbt och vägrar att flyta. För att inte nämna alla flugor och nymfer som i mina ögon har blivit helt perfekta – bara för att nobbas av de kräsna öringarna i mitt hemmavatten Säveån.

Detta var något som allvarligt började irritera mig och höll mig vaken på nätterna. Fanns det verkligen inget sätt att skapa torrflugor och nymfer som faktiskt såg ut och uppförde sig som riktiga insekter och som tålde att fiskas med?

Till slut hade jag kommit på en metod för att skapa sådana fiskeflugor. Jag kallar metoden för J:sonSystem.

Genom att använda mitt system, så kommer du att kunna binda torrflugor som lämnar perfekta avtryck på vattenytan och som är i det närmaste osänkbara. Nymferna du binder med J:sonSystem får en naturtrogen silhuett, är mjuka och uppfattas som riktiga insekter i vattnet. Flugor som skapas med J:sonSystem kommer att hålla för det som är själva poängen med flugor, att fiska och fånga fisk med.

Jag hoppas att du blir nöjd och att mitt system kommer att ge dig samma upplevelser som det givit mig – stimulerande och avkopplande stunder vid flugbindarstädet, många spännande fiskeupplevelser och massor av härliga minnen från några av världens mest fantastiska platser och miljöer!

Claes Johansson
Link only for invited persons.
 
Copyright J:sonSweden AB. Industrivägen 3, 473 31 Henån. Sweden.